Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Όχι στη δίαιτα της Megan


Οι διαιτολόγοι κατακεραύνωσαν τη Megan Fox που πρόσφατα δήλωσε ότι διατηρεί τη σιλουέτα της πίνοντας καθημερινά μερικές γουλιές ξύδι. Όπως εξήγησαν, δεν υπάρχει ξύδι, απλό, οργανικό, παλαιωμένο ή ειδικής ποικιλίας (π.χ. μηλόξυδο) που θα είναι αποτελεσματικότερο στην αποτοξίνωση του οργανισμού από το ίδιο το συκώτι. Δεν υπάρχει μαγικό χάπι ή κάποια μυστική συνταγή που να σας κρατάει fit χωρίς καμία προσπάθεια.


Αυτό σημαίνει ότι διαφώνησαν κάθετα με τη Megan που λέει πως είναι τεμπέλα και τρώει αρκετά γλυκά αλλά τη σώζει το ξύδι. Η γνωστή star που ψηφίστηκε «Χειρότερη Sexy Ηθοποιός του 2009» ισχυρίζεται μάλιστα ότι το ξύδι καθαρίζει τον οργανισμό τελείως και απαλλάσσει τις γυναίκες από την παρακράτηση και το φούσκωμα που προκαλεί ο κύκλος τους. Οι ειδικοί απορρίπτουν τελείως αυτό το αβάσιμο συμπέρασμα και αποτρέπουν τους ασθενείς από μια συνήθεια που μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες στον οργανισμό τους. Μάλιστα θεωρούν τη στάση της Megan, τελείως ανεύθυνη καθώς παρασύρει κόσμο σε μια επικίνδυνη απόπειρα.

Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα (otenet.gr0

Δεν υπάρχουν σχόλια: