Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Απάντησαν μέσα από την εκπομπή τους



Με μια δήλωση με... πολλούς αποδέκτες πάλι -γιατί το έχουν κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν- ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου μέσα από το βήμα της εκπομπής τους στην δημόσια ΝΕΤ απάντησαν για τον μισθό  που λαμβάνουν από την κρατική τηλεόραση.
Στη διάρκεια της ανάγνωσης των εφημερίδων βρήκαν την ευκαιρία και απάντησαν για το γεγονός ότι το 2005 απέρριψαν την δυνατότητα που είχαν να προσληφθούν ως μόνιμοι υπάλληλοι της κρατικής τηλεόρασης -μια δυνατότητα που τους παρείχε το ΑΣΕΠ και η μέχρι τότε 4χρονη παρουσία τους στην ΝΕΤ.

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά, το 2005 αρνήθηκαν την μονιμοποίησή τους στην κρατική τηλεόραση γιατί... δεν το ήθελαν, παρά το γεγονός ότι το δικαιούνταν.

Παράλληλα, το πρωινό δίδυμο της δημόσιας τηλεόρασης είπε χαρακτηριστικά ότι αξίζουν τον μισθό που απολαμβάνουν από την ΕΡΤ γιατί τα φέρνουν πίσω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: