Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ελληνοαυστραλός portiero στην Νόργουιτς .


Ο πρώην πορτιέρο της Βίκτορι, Μάκης Θεόκλητος, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα "Νόργουϊτς", αλλά αποκλείεται και η περίπτωση να επιστρέψει στην Αυστραλία.
Ο ταλαντούχος Νο1, έχασε την θέση του στην "Νόργουϊτς" όταν σε αγώνα του πρωταθλήματος δέχτηκε επτά (7) γκολ και σήμερα είναι τρίτος στη σειρά πορτιέρο της αγγλικής ομάδας, αλλά οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην πόλη μας για αν φορέσει την φανέλα της Melbourne Heart, στο επόμενο εθνικό πρωτάθλημα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ο μάνατζερ της "Νόργουϊτς" μιλώντας για τον Θεόκλητο δήλωσε:
"Είναι πολύ πιθανόν να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της Αγγλίας, αλλά σίγουρα δεν θα επιστρέψει στην Αυστραλία. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Ίσως να μην του αρέσω επειδή δεν τον χρησιμοποιώ. Γι' αυτό θα πρέπει να πάει σε άλλη ομάδα, μια και στην ηλικία του (είναι 28 ετών), θα πρέπει να παίζει, αν θέλει να προχωρήσει επαγγελματικά σε κάτι καλύτερο".(neoskosmos.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: