Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Απευθείας μεταδόσεις Ολυμπιακού και ΑΕΚ από το Radio Cleverland

Στη σέντρα η Super League

Με τον Παναθηναϊκό να στοχεύει να εδραιώσει το προβάδισμά του στη βαθμολογία έναντι του Ολυμπιακού και την ψυχολογία της ΑΕΚ στα ουράνια μετά την νίκη επί των ερυθρόλευκων, ξεκινά το Σάββατο η 17η αγωνιστική της Super League.

Η αυλαία ανοίγει με τρεις αγώνες: ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Skoda Ξάνθη (16:45, ΝΕΤ), ο Εργοτέλης τον Πανιώνιο (16:45, Σκάι) και ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό (19:00, Nova).

Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στη Λάρισα (14:30, Cleverland Web Radio και ΝΕΤ), ενώ οι υπόλοιποι αγώνες είναι: Αστέρας Τρίπολης - Καβάλα (14:30, Nova), Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα (14:30, Nova) και Άρης - Ηρακλής (16:45, Nova).

Την αγωνιστική κλείνει το ΑΕΚ - Ατρόμητος (19:00, Cleverland web Radio και Nova).Το www.cleverland.gr, το νέο web radio θα προσφέρει το Σαββατοκύριακο στους φιλάθλους όλου του κόσμου, σωστή αθλητική ενημέρωσ. Το Σάββατο στις 4 μ.μ. θα έχει εκπομπή ο γνωστός αθλητικογράφος Κώστας Μπατής. Θα ακολουθήσει στις 6 η Μαρία Κούτρα και στις 8 -10 μ.μ. ο Κώστας Μιχόπουλος. Θα μεταφέρουν όλα τα νέα και τα αποτελέσματα αλλά θα έχουν και πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους.
Την Κυριακή στις 2.30 μ.μ. ο Κώστας Μιχόπουλος θα μεταδώσει απευθείας από το στάδιο Καραϊσκάκη τον αγώνα Ολυμπιακός  - Λάρισα ενώ στο στούντιο θα είναι από τις 3-6 ο Κώστας Μπατής και από τις 6 - 10 η Μαρία Κούτρα με πλήρες αθλητικό ρεπορτάζ. Στις 7 μ.μ. ο Κώστας Μιχόπουλος θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό στάδιο.
Για πλήρη ενημέρωση και στα αθλητικά συντονιστείτε το Σαββατοκύριακο στο www.cleverland.gr και ακούστε ζωντανά τα πάντα όλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: