Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Μυστήριο με την ασθένεια του Sakis

Ατυχος και ο Sakis αλλά και οι θαυμαστές του. Μια ξαφνική αδιαθεσία, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, υποχρέωσε τον Σάκη Ρουβά να διακόψει το πρόγραμμά του και να τρέχει χρονιάρα μέρα στο νοσοκομείο. Λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο μέρος του προγράμματός του ο «Ελληνας βασιλιάς της pop» αισθάνθηκε έντονους στομαχικούς πόνους. Δεν το έβαλε κάτω όμως. Πιστεύοντας ότι είναι κάτι περαστικό, ανέβηκε στην πίστα με όλη την ενέργεια που τον χαρακτηρίζει. Με τα δόντια σφιγμένα κατόρθωσε να πει τα πρώτα τραγούδια. Μάταια όμως περίμεναν οι θαμώνες του μαγαζιού να εμφανιστεί ξανά on stage. Ηδη είχε αποχωρήσει από το κλαμπ.

«Είμαι τόσο απογοητευμένος που έπρεπε να αφήσω τη σκηνή χθες βράδυ, πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια... Λυπάμαι που χάλασα τη βραδιά για κάποιους από εσάς. Ηδη νιώθω καλύτερα και ανυπομονώ να σας αποζημιώσω στο αποψινό σόου. Με αγάπη, Σάκης!» έγραψε ο τραγουδιστής στο προφίλ του στο twitter το Σάββατο.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του Ελληνα τραγουδιστή, ο Σάκης λίγη ώρα πριν ανέβει στη σκηνή ένιωσε ενόχληση στο στομάχι. Ωστόσο δεν θεώρησε πως είναι κάτι σοβαρό και ετοιμάστηκε να βγει στη σκηνή. Το μαγαζί, όπως ήταν φυσικό, ήταν κατάμεστο. Ο ίδιος υποδέχτηκε με το γνωστό του χαμόγελο τους θαυμαστές του κι έμεινε on stage είκοσι λεπτά, όσο περίπου διαρκεί το πρώτο του πρόγραμμα. Ωστόσο οι πόνοι στο στομάχι άρχισαν να είναι αφόρητοι για τον Eλληνα star που αποφάσισε πως πρέπει να ακυρώσει την εμφάνισή του και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στο μαγαζί εκείνο το βράδυ ήταν η χολιγουντιανή σταρ Κάθλιν Τέρνερ, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να παρακολουθήσει όλο το πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά, ωστόσο τον είδε στα πρώτα είκοσι λεπτά και δήλωσε ενθουσιασμένη από την εμφάνιση του καλλιτέχνη. Μετά την αποχώρησή του οι πελάτες του μαγαζιού διασκέδασαν με Τάμτα και MC Gifted.   ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ    

Δεν υπάρχουν σχόλια: