Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Η Μάνια έγινε Κίτσος και εκτέλεσε τον Βλαστάρη!

H Mάνια Τεγοπούλου, έγινε Κίτσος!
Χθες βράδι και αφού είχε γίνει πύραυλος απο τα δημοσιεύματα που την ηθελαν (εκβιάζοντάς την σχεδόν) να πουλάει την εφημερίδα στον Λαυρεντιάδη, έδωσε εντολή στον Θανάση Τεγόπουλο, ν αποκεφαλίσει τον Γιάννη Βλαστάρη, διευθυντή της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας".

Ο Θανάσης Τεγόπουλος ήταν αυτός που τηλεφώνησε, τη Κυριακή το βράδι, στον Βλαστάρη και του ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας.
Στο μεταξύ οι συντάκτες της εφημερίδας πανηγυρίζουν μια και θεωρούσαν τον Βλαστάρη, υπεύθυνο για τα σενάρια που ήθελαν την ιστορική εφημερίδα να περνάει-οπως η "Espresso"- στον Λαυρεντιάδη.

"Δεν θα πάω άκλαυτος..." ηταν η αντίδραση του Βλαστάρη, ο οποίος συνομιλεί διαρκώς με τους 4-5 στενούς του συνεργάτες. Ο ίδιος ισχυρίζεται οτι θ ακολουθήσουν κι άλλες απολύσεις, κάτι που διαψεύδεται απο τη μεριά της Μάνιας.
Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων πάντως δείχνει ανακουφισμένη απο την "επιστροφή" της Μάνιας και είναι στο πλευρό της εκδότριας-απίστευτο αλλά αληθινό. Η Μάνια άλλωστε ούτε δουλείες έχει, ούτε εργολαβίες, ούτε πάρε δώσε με το δημόσιο και την κυβέρνηση αν εξαιρέσει κανείς τις "ερωτικές" επιστολές που αντάλλαξε με τον Χρυσοχοίδη.

Ο αντικαταστάτης του Βλαστάρη, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα διευθυντικό στέλεχος της ημερήσιας εφημερίδας, η οποία αποτελεί δημοσιογραφικά και την αιχμή του δόρατος-το κυριακάτικο είχε γίνει εντελώς άνευρο.

Σημειώνουμε οτι ο Βλαστάρης είχε με το τρόπο του ρίξει πόρτα σε κορυφαίους δημοσιογράφους της εφημερίδας οπως η Αριστέα Μπουγάτσου και η Κύρα Αδάμ. (κουρδιστό πορτοκάλι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: