Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Κατηγορίες ανθρωποκτονίας σε 25χρονο έλληνα για διπλό φονικό.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. – Ο εισαγγελέας της κομητείας Μπέργκεν, κ. Τζον Μολινέλι, ανακοίνωσε την σύλληψη του 25χρονου Νικόλαου Κυριακάκη (ΦΩΤΌ) από το Ρίτσμουντ Χιλς του Κουίνς με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Ο ομογενής συνιδιοκτήτης και διευθυντής του νυχτερινού κέντρου «Pearl Nightlife> στο Μπέισαϊντ του Κουίνς συνελήφθη στο Κουίνς το Σάββατο, παρουσιάστηκε ενώπιον του Δικαστή όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον φόνο του 28χρονου Τζόναθαν Μπένεντιους και του 27χρονου Μάικλ Μάρεσολα στο Τίνεκ της Νέας Ιερσέης.
Το έγκλημα, όπως αναφέρεται στο σχετικό ανακοινωθέν, διαπράχθηκε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, ενώ τα αιμόφυρτα και άψυχα σώματά τους εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου 2010 στις 7.00 π.μ. εντός του οχήματος μαύρου χρώματος, τύπου Ford-SUV, μετά από κλήση κατοίκου της περιοχής στο 911.

Αν και το όπλο με το οποίο έγινε η εκτέλεση δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, εν τούτοις ο εισαγγελέας πέραν των κατηγοριών για ανθρωποκτονία απήγγειλε στον ομογενή κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο δικαστής ζήτησε εγγύηση τριών εκατομμυρίων δολαρίων, απορρίπτοντας την επιλογή της καταβολής των 10%, ενώ ομογενής, ο οποίος κρατείται στο Κρατητήριο του Κουίνς αναμένεται να απελαθεί στην πολιτεία της Νέας Ιερσέης για την περαιτέρω διερεύνηση και εκδίκαση της υπόθεσης (ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ) ΣΤΗ ΦΩΤΟ  Ο ομογενής Νικόλαος Κυριακάκης είναι συνιδιοκτήτης του εστιατόριου «Pearl Restaurant Cafe Bar> το Μπέισαϊντ του Κουίνς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: