Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Παιδίατρος κατηγορούμενος για 471 βιασμούς βρεφών και μωρών...

Ο θρασύς εγκληματίας από τις ΗΠΑ βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του εις βάρος 103 ανήλικων παιδιών, ηλικίας τριών μηνών μέχρι 13 ετών
Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι παιδίατρος στις ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες για 471 σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον 103 παιδιών, εκ των οποίων οι 100 αφορούν βιασμό. Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα ο βιαστής παιδίατρος οδηγούσε τα περίπου 103 θύματά του, η ηλικία των οποίων κυμαίνεται από τριών μηνών μέχρι 13 ετών, σε υπόγειο παιχνιδότοπο στο χώρο όπου βρισκόταν το γραφείο του και εκτελούσε τις εγκληματικές του πράξεις.
Ο Ερλ Μπράντλεϊ, ο οποίος παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο του Σάσεξ στο Ντέλαγουερ, αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, παράνομη σεξουαλική επαφή, συνεχή σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, επίθεση και απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο. Τόσο είναι το μέγεθος των εγκληματικών πράξεων που η αμερικανική εφημερίδα Los Angeles Times χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη υπόθεση κακοποίησης και βιασμού ως μια από τις χειρότερες στην ιστορία του αμερικανικού έθνους. Όλα τα θύματα, εκτός από ένα, είναι κορίτσια. Ο Μπράντλεϊ, ο οποίος συνελήφθη τον Δεκέμβριο και αρχικά κατηγορήθηκε για 29 επιθέσεις ενάντια σε εννέα παιδιά, βρίσκεται υπό κράτηση και η καταβολή εγγύησης ανέρχεται στα 2,9 εκατ. δολάρια. Η ιατρική του άδεια ανακλήθηκε μόνιμα την περασμένη εβδομάδα από το πολιτειακό Συμβούλιο Ιατρικής Πρακτικής.

Ρεκόρ θυμάτων
Ο γενικός εισαγγελέας Μπο Μπάιντεν, γιος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ότι όλα τα θύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός αγοριού, βιντεογραφήθηκαν από τον παιδίατρο και κάποια από τα βίντεο χρονολογούνται από το 1998. Στο σπίτι του Μπράντλεϊ βρέθηκαν βιντεοκασέτες διάρκειας 3 ωρών με σεξουαλικές πράξεις του ιδίου και μικρών ασθενών του. «Οι κατηγορίες σε αυτήν την υπόθεση είναι μοναδικές στην ιστορία της πολιτείας του Ντελαγούεαρ, εξ όσων γνωρίζω», δήλωσε. «Αυτά είναι εγκλήματα που διαπράχθηκαν εις βάρος των πιο ευάλωτων ανθρώπων, αυτών που δεν έχουν φωνή», είπε ο Μπάιντεν ενώ τα δάκρυά του έτρεχαν ποτάμι. Ο Μπάιντεν συνέχισε λέγοντας πως ενώ υπήρχαν και άλλες υποθέσεις στη χώρα με πολλαπλά θύματα, «δεν γνωρίζω καμία άλλη (υπόθεση) που να αφορά τόσα πολλά θύματα». Πολλά από τα θύματα κακοποιούνταν συστηματικά, κάποια μάλιστα σε συνεχόμενες ημέρες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στο οποίο αναφέρεται πως ένα κοριτσάκι έπεσε θύμα βιασμού για περισσότερες από δέκα φόρες σε διάστημα ενός χρόνου.

Βιασμός στον παιχνιδότοπο
Ο γιατρός μετέτρεψε χώρους που κανονικά θα προσέφεραν ανακούφιση στους ανήλικους ασθενείς του σε πραγματικά κολαστήρια. Το γραφείο του περιελάμβανε δωμάτια εξέτασης τα οποία ήταν στολισμένα με χαρακτήρες του Disney, ενώ υπήρχε καρουσέλ και τροχός του λουναπάρκ. Υπήρχε και ένας υπόγειος παιχνιδότοπος, όπου οδηγούσε τα παιδιά για να τους δώσει γλυκά και κεραστικά, και μετά τα βίαζε. Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο παιδίατρος ζητούσε συστηματικά να εξετάζει τους ασθενείς του χωρίς την παρουσία γονιών ή νοσοκόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: