Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Στις 7 Ιουνίου η δίκη για το φόνο του Άντη Χατζηκωστή

Λευκωσία: Για τις 7 Ιουνίου ορίστηκε η ακρόαση της δίκης για το φόνο του Άντη Χατζηκωστή. Οι κατηγορούμενοι Έλενα Σκορδέλη και Τάσος Κρασοπούλης, στους οποίους απαγγέλθηκαν οκτώ κατηγορίες ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, δεν παραδέχθηκαν ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν συνομωσία για φόνο, φόνο εκ προμελέτης και μεταφορά και χρήση εκρηκτικών υλών και πυροβόλου όπλου.


Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε όπως οι ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση. Οι δικηγόροι υπεράσπισης των κατηγορούμένων έφεραν ένσταση και ζήτησαν όπως οι πελάτες τους παραμείνουν ελεύθεροι υπό όρους, αίτημα στο οποίο το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει μεθαύριο Παρασκευή.

Ο δικηγόρος του Κρασοπούλη, Μάριος Γεωργίου είπε ότι ο πελάτης του είναι έτοιμος να πληρώσει μέχρι και 250,000 ευρώ εγγύηση ώστε να αφεθεί ελεύθερος.

Ο δικηγόρος της Σκορδέλη, Μιχαλάκης Κυπριανού αναφέρθηκε σε χρηματική εγγύηση και κατ ΄ οίκον περιορισμό της πελάτισσας του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Γρηγορίου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Εισαγγελέας, Σάββας Μάτσας παρουσίασε στο Δικαστήριο πιστοποιητικό κυβερνητικού γιατρού σύμφωνα με το οποίο ο ύποπτος δεν μπορεί να μετακινηθεί από το νοσοκομείο για ένα μήνα λόγω επέμβασης.

Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως ο Γρηγορίου απαντήσει στις κατηγορίες στις 21 Απριλίου.

Ο συνήγορος του Ανδρέα Γρηγορίου, Μιχάλης Πικής δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του πελάτη του.

Η σημερινή δικαστική διαδικασία ήταν πολύωρη, άρχισε από τις 8.30 το πρωί και κράτησε μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: