Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

"Jeοpardy" το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha

«Jeopardy» ονομάζεται το νέο τηλεπαιχνίδι που εξασφάλισαν οι Γερμανοί για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha. Σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, πρόκειται για το project που θα αντικαταστήσει το «Fatus olus» καθώς το παιχνίδι με τον Σωτήρη Καλυβάτση αναμένεται να ρίξει τίτλους τέλους τον Ιούνιο.

Το νέο concept στο οποίο δουλεύουν οι άνθρωποι του σταθμού είναι άκρως πρωτότυπο καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι παίκτες καλούνται να βρουν τις ερωτήσεις μέσω των απαντήσεων. Μέχρι σήμερα οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να βρουν τις σωστές απαντήσεις. Ο Alpha αντιστρέφει τους όρους και για να βγει κάποιος νικητής, θα πρέπει να βρει την ερώτηση από την απάντηση που θα του δοθεί. Αφού βρέθηκε το κατάλληλο πρόγραμμα, το μόνο που μένει είναι να βρεθεί και αυτός που θα το παρουσιάσει.

Οπως μαθαίνουμε, το όνομα του Σωτήρη Καλυβάτση δεν είναι υποψήφιο να συνεχίσει στη ζώνη 18.00-19.00 όπου βρίσκεται, ενώ επικρατέστεροι φέρονται οι Γιώργος Τσαλίκης και Νίκος Μουτσινάς.

Ο τραγουδιστής άλλωστε έχει δοκιμαστεί σε τηλεπαιχνίδι στο κανάλι της Κάντζας, όπως και ο Νίκος Μουτσινάς σε κάθε είδους σόου. Βέβαια, οι άνθρωποι του καναλιού, προτού πάρουν οποιαδήποτε απόφαση θα καλέσουν τους υποψηφίους προκειμένου να περάσουν από δοκιμαστικό. Επίσης, μέχρι τη νέα σεζόν αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι και άλλα ονόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: