Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

"Αχαρνής" στην Επίδαυρο ο Βουτσάς

Ο Κώστας Βουτσάς πάει Επίδαυρο… Ο δημοφιλής ηθοποιός θα εμφανιστεί στην κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής» που θα παρουσιάσει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση που του έκανε ο διευθυντής του ΚΘΒΕ Σωτήρης Χατζάκης, για να πρωταγωνιστήσει στην αριστοφανική κωμωδία, που αποτελεί τη φετινή συμμετοχή του θεάτρου στο Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Τη μουσική της παράστασης έχει αναλάβει να γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο Σωτήρης Χατζάκης μάλιστα πρότεινε στον συνθέτη να εμφανιστεί και στην παράσταση (στον ρόλο του Δικαιόπολι, σύμφωνα με πληροφορίες μας), κάτι που ο Σταμάτης σκέφτεται πολύ σοβαρά.
  
Ο Κώστας Βουτσάς εργάζεται ασταμάτητα (θέατρο, κινηματογράφος, τηλεόραση), καθώς η δουλειά είναι αυτό που τον κρατάει σε εγρήγορση και δεν μπορεί να την αποχωριστεί ούτε για μία σεζόν. Δεν είναι βέβαια η πρώτη επαφή του ηθοποιού με την Αττική κωμωδία.

Παλαιότερα έπαιξε στις παραστάσεις των έργων «Σφήκες», «Ορνιθες» και «Λυσιστράτη». Αυτό τον καιρό ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, που είναι και η γενέτειρά του, για διπλό σκοπό.

Για τις παραστάσεις του έργου «Το άνθος του κάκτου», που θα παρουσιάσει η Μιμή Ντενίση στο θέατρο «Αθήναιον» και για τις πρόβες στους «Αχαρνής». Το έχει πάρει απόφαση ότι θα μείνει για αρκετό καιρό στη συμπρωτεύουσα…

Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από το θέατρο, εμφανίζεται στο σινεμά (στην καινούργια ταινία του Περικλή Χούρσογλου), ενώ θα κάνει κι ένα πέρασμα από την τηλεοπτική σειρά «Πολυκατοικία» (θα υποδυθεί τον θείο που φτάνει από την Αυστραλία).

Ταυτόχρονα κυκλοφορεί και το βιβλίο-μελέτη πάνω στην κωμωδία που έγραψε για τον γνωστό πρωταγωνιστή ο καθηγητής πανεπιστημίου στην έδρα της Θεατρολογίας Κωνσταντίνος Κυριάκος. (Η «Espresso» είχε γράψει πρώτη σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα).

Αυτό το τελευταίο έχει κάνει πολύ περήφανη όλη την οικογένεια Βουτσά και φυσικά και τον ίδιο τον πρωταγωνιστή. «Μ’ ενδιαφέρει το βιβλίο αυτό γιατί έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Δεν είναι απλά ένα λεύκωμα με φωτογραφίες από τις ταινίες μου, που νομίζω ότι δεν θα ενδιέφεραν κανέναν να τις δει» δήλωσε

Δεν υπάρχουν σχόλια: