Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Η Κανάλις ετοιμάζεται για ντεμπούτο στο Χόλιγουντ

Ελιζαμπέτα Κανάλις
Ντεμπούτο στο Χόλιγουντ ετοιμάζεται να κάνει η Ελιζαμπέτα Κανάλις πραγματοποιώντας ένα μεγάλο της όνειρο.
Η επίσημη αγαπημένη του Τζορτζ Κλούνεϊ θα υποδυθεί μια μυστική πράκτορα στην τρίτη σεζόν της αμερικανικής σειράς «Leverage» που προβάλλεται στις ΗΠΑ από το κανάλι ΤΝΤ.
Η Ιταλίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη συναντηθεί με τους παραγωγούς της σειράς από τον Ιανουάριο, οι οποίοι θεώρησαν ότι ο ρόλος μιας μυστηριώδους ξένης αστυνομικού τής πηγαίνει γάντι.
Η Κανάλις είναι μελαχρινή και έχει μεσογειακή ομορφιά, οπότε θα ξεχωρίζει από τις Αμερικανίδες ηθοποιούς που παίζουν στη σειρά.
Το σενάριο ακολουθεί τη δράση μιας ομάδας εγκληματιών και επαγγελματιών απατεώνων με επικεφαλής έναν πρώην ντετέκτιβ, τον ρόλο του οποίου ερμηνεύει ο Τίμοθι Χάτον.
Την Ελι, όπως την αποκαλούν οι δικοί της άνθρωποι, τη σύστησε στην παραγωγή ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Κάιντ, στενός φίλος του Κλούνεϊ, ο οποίος είχε έναν ρόλο στη δεύτερη σεζόν της σειράς, και φαίνεται ότι οι συστάσεις του έπιασαν τόπο.
Μέχρι τώρα η 31χρονη Ιταλίδα έχει δείξει το υποκριτικό της ταλέντο σε ιταλικές σειρές και σε μερικές κωμωδίες, όπως το φιλμ «Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη». Πάντως δεν μένει χωρίς δουλειά. Μόλις πριν από μία εβδομάδα γύρισε στην Ιταλία από το Σεν Μόριτς, όπου έγινε μέρος των γυρισμάτων της ταινίας «Τα επόμενα Χριστούγεννα παντρεύομαι», σε σκηνοθεσία του Μάσιμο Μπόλντι.   Κ. ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: