Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Έρχονται Όλι Ρεν και νέα μέτρα

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των πρόσθετων μέτρων που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση, καθώς σε λίγες ώρες φτάνει στην Αθήνα ο κοινοτικός επίτροπος Όλι Ρεν.

Εκτός από την αύξηση του ΦΠΑ, την αύξηση στο φόρο σε τσιγάρα και ποτά, αλλά και το ψαλίδισμα επιδομάτων, ζητούμενο είναι αν παραμένει η κόκκινη γραμμή που χάραξε η κυβέρνηση στην περικοπή του 14ου μισθού.

Την ίδια ώρα, οριστικοποιείται και το σχέδιο διάσωσης της ελληνικής οικονομίας από την Ευρωζώνη, ενώ το τελικό του στάδιο αναμένεται να συζητηθεί στις συναντήσεις του Όλι Ρεν, τη Δευτέρα στην Αθήνα, με υπουργούς της κυβέρνησης.

Οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από το τι κομίζει στην Αθήνα ο κοινοτικός επίτροπος, ο οποίος ζήτησε να συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Η κοινοτική βοήθεια σε πρακτικό επίπεδο, και όχι ως πολιτική στήριξη, δεν αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Όλι Ρεν, αφού καθοριστική θεωρείται η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με την Γερμανίδα καγκελάριο Αγκέλα Μέρκελ την Παρασκευή 5 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: