Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Αντίστροφη μέτρηση για την Γουίτνεϊ Χιούστον;

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ένα δημοσίευμα του περιοδικού «National Enquirer» το οποίο αναφέρει ότι η ερμηνεύτρια Γουίτνεϊ Χιούστον έχει ακόμα πέντε χρόνια ζωής.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η μακροχρόνια χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών έχει καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα της Χιούστον, με αποτέλεσμα να έχει μπροστά της μόλις πέντε χρόνια ζωής.

Η αλήθεια είναι ότι η πρόσφατη λιποθυμία της τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια της πρόβας της για τη συναυλία στη Σεούλ έχει προκαλέσει προβληματισμό σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, ενώ η οικογένεια της Χιούστον προσπαθεί να την πείσει να ακυρώσει την επικείμενη περιοδεία της, αφού, όπως έχουν αναφέρει στα μέσα, φοβούνται πως η υγεία της είναι πολύ εύθραυστη.

Η Γουίτνεϊ, πάντως, ακόμα δεν έχει απαντήσει στο δημοσίευμα του «National Enquirer».

• Μετά από εννέα χρόνια συμφιλιώθηκαν, και μάλιστα περνούν πολύ χρόνο μαζί τελευταία. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον πατέρα της Γιον Βόιτ, με τον οποίο ήταν στα μαχαίρια από το 2001 εξαιτίας κάποιων δηλώσεων του Βόιτ ότι η κόρη του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και χρειαζόταν βοήθεια. Από τότε είχε ξεκινήσει ένας κυκεώνας αλληλοκατηγοριών μεταξύ πατέρα και κόρης και οι δυο τους δεν ξαναμίλησαν ποτέ μέχρι που πέθανε η μητέρα της Τζολί. Πρόσφατα, πάντως, ο Γιον Βόιτ συνόδεψε την κόρη του και την οικογένειά της στη Βενετία, και μάλιστα οι δυο τους φωτογραφήθηκαν σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: