Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Μια παράσταση για ακορντεόν & πιάνο.

Ο αισθησιακός δυναμισμός και το ταλέντο της βιρτουόζου ακορντεονίστα Ζωής Τηγανούρια ενώνεται σε ένα μαγικό μείγμα με τον εξαιρετικό πιανίστα Ηλία Αργυρόπουλο.
Μια παράσταση για ακορντεόν & πιάνο.

Αυτή την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου Special Guests η ακορντεονίστα Αναστασία Γεωργάκη που μαζί με τη Ζωή και την τρίτη ακορντεονίστα της παρέας Μαρία Κατσούλη, θα μας ξεναγήσουν σε ρεπερτόριο tango. Στο τραγούδι η Μεξικάνα Μartha Moreleon σε ρεπερτόριο της Λατινικής Αμερικής, η Παμπίνα και ο Κώστας Μανιάτης. Στο λαϊκό μέρος, συμπράττουν με τη Ζωή οι Γιάννης Λεμονής & Θοδωρής Σιγαλός, δυο μπουζούκια από τον Καλλιτεχνικό-Μουσικό Σύλλογο του Θ. Πολυκανδριώτη «Οι Επόμενοι». Κεντρικός άξονας της μελωδικής αυτής ξενάγησης είναι οι 4 δισκογραφικές δουλειές της Ζωής Τηγανούρια «Libertango», «Tanguera», το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και το πρόσφατο CD της Ζωής το ‘’ΖOE 06/09’’

ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ & ΠΙΑΝΟ ME
LATIN TANGO & TRADITIONAL FORMS

ΠΙΑΝΟ: ΗΛΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
SPECIAL GUESTS: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (Ακορντεόν)
MARTHA MORELEON (Τραγούδι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: