Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Κύπελλο: Δύο εισιτήρια σε... αναμονή!

Εξακολουθούν να... περιμένουν τον κάτοχό τους τα δύο τελευταία εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Και τούτο διότι η συνάντηση Ξάνθης - Άρη δεν ανέδειξε νικητή (1-1) και θα χρειαστεί επαναληπτικός, ενώ η αναμέτρηση Καβάλας - Πανιωνίου διακόπηκε.
Στα Πηγάδια ο προημιτελικός ήταν δραματικός. Πάνω σε ένα ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, που είχε γίνει έλος από τη βροχή, η Ξάνθη προηγήθηκε στο 70ό λεπτό με τον Στίνγκα, για να ισοφαρίσει ο Άρης στην τελευταία φάση του αγώνα (94΄) με τον Νέτο. Ο αγώνας-ρεβάνς που θα κρίνει την πρόκριση θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης.
Στην Καβάλα, η ακαταλληλότητα του γηπέδου υποχρέωσε τον διαιτητή του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Πανιώνιο να τον διακόψει στο 69΄ και ενώ το 0-0 παρέμενε. Βάσει του κανονισμού, το ματς πρέπει να συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε -εφόσον το επιτρέψει ο αγωνιστικός χώρος- εικοσιτέσσερις ώρες αργότερα, δηλαδή την Πέμπτη στις 17.00 το απόγευμα.
Κύπελλο Ελλάδας
Προημιτελική φάση
Καβάλα-Πανιώνιος διακόπηκε
Ξάνθη - Άρης 1-1
ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 4-0
Παναθηναϊκός - Καλλιθέα 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: