Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ ΣΤΗ ΝΟVA

Με αφορμή την 20η επέτειο της απελευθέρωσης του Νέλσον Μαντέλα από το νησί Ρόμπεν, το The History Channel παρουσιάζει την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 20:30, ένα δίωρο αφιέρωμα στον άνθρωπο που το 1994 έγινε ο πρώτος έγχρωμος, δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής.

Οι συνδρομητές της nova θα παρακολουθήσουν το πορτρέτο μιας μεγάλης προσωπικότητας της σύγχρονης ιστορίας, που πριν να εκλεγεί, ήταν από τους επικεφαλής του κινήματος κατά του Άπαρτχαϊντ, ενεργό μέλος του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου (ANC) και φυλακίστηκε για 27 χρόνια από το καθεστώς των λευκών.

Το αφιέρωμα του «ιστορικού» καναλιού παρουσιάζει χαρακτηριστικές στιγμές της ζωής του, όπως την αντιμετώπιση της ποινής του θανάτου, το διαζύγιο του από τον πρώτο του γάμο, το θάνατο του γιου του και πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα που αναδεικνύουν την προσωπικότητα του Νέλσον Μαντέλα.

Οι πραγματικά ξεχωριστές προσωπικές στιγμές του, μεταφέρονται στην οθόνη της ψηφιακής πλατφόρμας, από την οποία ξετυλίγεται η ιστορία ενός μεγάλου ηγέτη που βίωσε περιπέτειες, δυσκολίες, ατυχίες, τραγωδίες αλλά και σημαντικές επιτυχίες.

Το History Channel εκπέμπει 24ωρες το 24ωρο αποκλειστικά στη nova

Δεν υπάρχουν σχόλια: