Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Η επίθεση της Ηλιάδη σε δημοσιογράφο

Η επίθεση της Ηλιάδη σε δημοσιογράφο
Άστραψε το μάτι της Αγγελικής Ηλιάδη στην χθεσινοβραδινή συνέντευξη Τύπου για την επερχόμενη πρεμιέρα της, όταν δημοσιογράφος την ρώτησε αν οι γονείς της θα είναι δίπλα της στο νέο της ξεκίνημα.

«Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για την πρεμιέρα μας και όχι για τα προσωπικά. Είσαι εκτός θέματος. Δεν είναι αυτό το θέμα μας σήμερα», είπε σε έντονο τόνο η Αγγελική σαν να το είχε κάνει… πρόβα.

Και μάλλον θα είχε κάνει εδώ που τα λέμε, γιατί από την αρχή της συνέντευξης φαινόταν «μπριζωμένη». Είχε ακονίσει καλά τα νύχια της, είχε πάρει το ύφος «μην τολμήσετε να με ρωτήσετε γιατί την βάψατε» και περίμενε.

Αυτό που δεν έγινε απόλυτα σαφές από τα λεγόμενα της Αγγελικής είναι το «εκτός θέματος», αφού  τι άλλο θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος την κ. Ηλιάδη πέρα από αυτό, όταν η καριέρα της  όλα αυτά τα χρόνια έχει συνδεθεί με την οικογένεια της; Όταν ξέρουμε περισσότερα για την προσωπική της ζωή παρά για τα τραγούδια της;

Και φυσικά τα ξέρουμε από την ίδια, που σε συνεντεύξεις της δεν παραλείπει να αναφερθεί στον πατέρα της που την εκμεταλλεύτηκε, στην γιαγιά της που κάποτε την βοήθησε και τώρα δεν μιλιούνται και σε πολλούς άλλους που την βοηθούν να παραμένει στην επικαιρότητα.

Δείτε την ερώτηση της δημοσιογράφου και την απάντηση της Αγγελικής στο βίντεο που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: