Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Ένα ισχυρό όνομα κάνει πράξη τα όνειρά σου.

Σπούδασε με την κορυφαία πρόταση του ΙΕΚ ΔΟΜΗ και απέκτησε κρατικό δίπλωμα και επαγγελματική εξασφάλιση, στα πιο σύγχρονα επαγγέλματα. Πενήντα τρεις διακεκριμένες ειδικότητες σε περιμένουν, στην πιο σύγχρονη εκπαιδευτική δομή για να σπουδάσεις στους τομείς: Παιδαγωγικών, Μόδας και Ομορφιάς, Επαγγελμάτων Υγείας, Τουριστικών Επαγγελμάτων & Μεταφορών, Οικονομίας και Διοίκησης,  Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Art & Design, Sound – Music, Κινηματογράφου Τηλεόρασης και Δημοσιογραφίας.
Μόνο το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, το ισχυρό όνομα στην επαγγελματική εκπαίδευση, σου προσφέρει υψηλό επίπεδο και ποιότητα στις σπουδές σου. Σπούδασε τα πιο σύγχρονα επαγγέλματα στο πιο «ζωντανό ΙΕΚ».
Οι ενάρξεις των νέων τμημάτων του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, έχουν προγραμματιστεί εντός Φεβρουαρίου. ΙΕΚ ΔΟΜΗ. ΣπουδάΖΕΙΣ  κορυφαία. Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: