Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Ο γιος του Προέδρου που μπήκε με μέσο στην πολιτική

Το «σεμνά και ταπεινά» δεν είναι σύνθημα του Ναμάλ Ραγιαπάκσα, του 23χρονου γιου του προέδρου της Σρι Λάνκα και γόνου της νεότερης πολιτικής δυναστείας της Ασίας. Με το που μπαίνει κανείς στο website του διαβάζει: «Ενας ηγέτης του μέλλοντος με φιλικό πνεύμα και καλές αξίες είναι αυτό που έρχεται στο μυαλό όποιου γνωρίζει τον τολμηρό και σπουδαίο νεαρό Ναμάλ Ραγιαπάκσα».

Βέβαια, ο «τολμηρός και σπουδαίος» παίκτης του ράγκμπι κατάφερε μετά βίας να εξασφαλίσει ένα τρίτης τάξης πτυχίο Νομικής όταν αποφοίτησε από London’s City University τον Σεπτέμβριο. Ούτε αυτό είναι όμως αρκετό για να ανακόψει την ανέλιξή του στην εξουσία.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ναμάλ έγινε δεκτός από το κόμμα του πατέρα του ως υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 8ης Απριλίου, ενώ υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να εξασφαλίσει μια πολιτικά ισχυρή θέση στον πιο ιερό βουδιστικό ναό της Σρι Λάνκα. Αν και το πολιτικό του ντεμπούτο ήταν αναμενόμενο, πολλοί πιστεύουν ότι είναι αρχή του τέλους της πιο παλιάς δημοκρατίας της Νότιας Ασίας, αφού η οικογένεια Ραγιαπάκσα, αν κερδίσει με τον συμμαχικό της συνδυασμό τον Απρίλιο, θα διαθέτει τα δύο τρίτα της πλειοψηφίας και θα μπορεί να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: