Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Στη φυλακή μετά την απολογία του

Προφυλακίστηκε χθες μετά την απολογία του ενώπιον του 29ου τακτικού ανακριτή της Αθήνας ο 36χρονος επιχειρηματίας, σύντροφος γνωστού μοντέλου, ο οποίος συνελήφθη μαζί με μεγαλέμπορο ναρκωτικών έχοντας στην κατοχή του ένα κιλό αποξηραμένη κάνναβη τύπου skang.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος αντιμετωπίζει το αδίκημα της αγοράς και κατοχής ναρκωτικών, στο παρελθόν είχε περάσει από το χώρο του μόντελιγκ και πριν από δύο χρόνια σύναψε σχέσεις με το πασίγνωστο μοντέλο. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι συνελήφθη στη Μύκονο έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών για προσωπική χρήση. Πριν από μία εβδομάδα συνελήφθη στη συμβολή των οδών Μετσόβου και Θέμιδος, στο Παλαιό Φάληρο.

Εκεί είχε δώσει ραντεβού με 39χρονο μεγαλέμπορο ναρκωτικών, ο οποίος θα του προμήθευε δύο μισόκιλες συσκευασίες υδροπονικής κάνναβης. Για τον τελευταίο, που αντιμετωπίζει και το αδίκημα της εμπορίας ναρκωτικών, έφτασαν πληροφορίες στους αξιωματικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, που ανέφεραν ότι πριν από οκτώ χρόνια συνελήφθη στην επαρχία για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών χαπιών ecstasy και τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει στην ενεργό δράση και εισήγε, συνήθως από την Ολλανδία, μεγάλες ποσότητες επεξεργασμένης υδροπονικής κάνναβης τύπου skang.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 39χρονο και το διαμέρισμα-καβάτζα όπου έκρυβε τα ναρκωτικά και το μόνο που έμενε για να τον πιάσουν και να μην υπάρχουν αμφιβολίες για τη δράση του ήταν να τον συλλάβουν επ' αυτοφώρω.

Επειτα από πολυήμερη παρακολούθηση συνέλαβαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης τους δύο κατηγορούμενους την ώρα της παράδοσης ενός κιλού κάνναβης τύπου skang. Μετά τη σύλληψή τους ακολούθησε έρευνα στην καβάτζα του 39χρονου εμπόρου, όπου βρέθηκαν ακόμη εννέα κιλά.

Και οι δύο απολογούμενοι για τα αδικήματα υποστήριξαν ότι είναι χρόνιοι χρήστες ναρκωτικών, ενώ ο συνήγορος του 39χρονου Σάκης Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι ο πελάτης του δέχθηκε εν μέρει τις κατηγορίες που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ για τις ποσότητες που βρέθηκαν στην κατοχή του ισχυρίστηκε ότι τις είχε για φύλαξη προκειμένου να τις παραδώσει σε άλλο άτομο. ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: