Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Δεν επιθυμεί προεδρία στην ΕΡΤ ο Τζώνης Καλημέρης

Κατηγορηματικά δηλώνει ότι δεν θα ήθελε να είναι πρόεδρος της ΕΡΤ ο Τζώνης Καλημέρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News». Όπως διευκρινίζει, «η ιδιαιτερότητα της θέσης αυτής στην ΕΡΤ σε σχέση με οποιαδήποτε αντίστοιχη στον ιδιωτικό τομέα είναι ότι εκεί υπάρχουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια με τα οποία μετριέται η απόδοσή σου. Άρα κρίνεται με βάση κάποια αντικειμενική μεζούρα. Στην δημόσια τηλεόραση μεζούρα δεν είναι η τηλεθέαση, σίγουρα δεν είναι τα έσοδα, τα κριτήρια είναι κατ’ ανάγκην υποκειμενικά, άρα αποκλείεται αντικειμενικά να πετύχεις. Γιατί αποκλείεται να συμφωνήσουν για το έργο σου πολιτικοί από όλες τις πλευρές του λόγου, δημοσιογράφοι όλων των μέσων ή ακόμα και ο κόσμος».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν ταλαιπωρήθηκε από πολιτικές υποδείξεις, ενώ σε σχέση με την συζήτηση που έχει προκληθεί σχετικά με τις υψηλές αμοιβές, τονίζει: «Ό,τι κι αν μου λένε οι κρίνοντες, επειδή εγώ έχω κάνει την ίδια δουλειά και σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια (εκτός του Alter), σας βεβαιώ ότι τα λεφτά που δίνει η ΕΡΤ στους επιτυχημένους παρουσιαστές είναι αρκετά έως σημαντικά λιγότερα απ’ αυτά που δίνει η ιδιωτική τηλεόραση».

Αναφορικά με την Γιουροβίζιον, τονίζει ότι «οι τόνοι ήταν πάντα χαμηλοί από πλευράς ΕΡΤ» καθώς «αφιερώνει κάθε χρόνο γύρω στις 18 ώρες για την προβολή της και δεν την αναφέρει ποτέ ξανά». Ειδικά για φέτος, τονίζει ότι «προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα της διαφημιστικής αγοράς και με δεδομένη την οικονομική κρίση, κατεβάσαμε το κόστος κατά 60%, αυτό όμως σε τίποτα δε μειώνει τη μουσική που θα ακούσετε στις 12 Μαρτίου, την προσπάθεια να είναι η επιλογή όσο δυνατόν υψηλότερου επιπέδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: