Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Στην αντεπίθεση περνάει η Κατερίνα Αυγουστάκη...

Η Κατερίνα Αυγουστάκη περνάει στην αντεπίθεση! Αύριο, Πέμπτη, στις 1.30 μ.μ. δίνει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της MINOS - EMI και αναμένεται να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο της εξόδου της από τον διαγωνισμό της EUROVISION.

H Κατερίνα ἐχει έρθει "πάνοπλη" με τους μάνατζερς της και έχει στο πλευρό της την εταιρία που υποστηρίζει ότι αποκλείστηκε άδικα από την ΕΡΤ. Η αντεπίθεση θα είναι διαρκείας μια και αύριο έχει κληθεί εκπρόσωπος της Δημόσιας Τηλεόρασης στη συνέντευξη τύπου για να εκθέσει τα επιχειρήματά της αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παραβρεθεί.

Η Κατερίνα την Παρασκευή θα κάνει μια πολύ sexy φωτογράφηση για το NITRO του Πέτρου Κωστόπουλου και αναμένεται να δώσει και ραδιοφωνική συνέντευξη με πολλές αποκαλύψεις.

Το τραγούδι της EUROVISION που στάθηκε αφορμή να κοπεί η Κατερίνα από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό πιθανότατα θα δοθεί με την ESPRESSO της Κυριακής που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την εταιρία.

Βόμβα μεγατόνων έσκασε στην ΕΡΤ μετά την αποκάλυψη ότι το τραγούδι της Κατερίνας Αυγουστάκη για τη Eurovision βρίσκεται εδώ και μήνες στο YouTube. Η συμμετοχή της Κατερίνας Αυγουστάκη με το τραγούδι Enjoy The Day είναι πλέον στον αέρα.

Η Κατερίνα Αυγουστάκη γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 1983 και είναι μισή ελληνίδα. Ο πατέρας της είναι έλληνας μεγαλωμένος στο Βέλγιο και η μητέρα της Βελγίδα. Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Γιουροβίζιον έκανε σπουδές πάνω στη μουσική, αλλά όπως πολλά ελληνόπουλα της διασποράς δούλεψε για να ενισχύσει τα οικονομικά της οικογένειας. Η Κατερίνα δούλεψε ως πωλήτρια σε κατάστημα ομορφιάς παράλληλα με τις σπουδές της.

Στην κεντρική Ευρώπη, και ιδιαίτερα σε Βέλγιο, Ολλανδία και Πολωνία, η Κατερίνα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με πολλές διακρίσεις και βραβεία. Το 2006 κέρδισε τα βραβεία της καλύτερης ποπ τραγουδίστριας, καλύτερης γυναικείας παρουσίας και καλύτερο μουσικό βίντεο στο Βέλγιο. Παρ’ όλο που δεν είναι καθόλου γνωστή στην Ελλάδα, η ελληνική διασπορά και οι Ευρωπαίοι την λατρεύουν.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: