Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο FRANCE 24, στη nova.

Η Ελλάδα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μέσα από τις κάμερες της Ευρώπης. Το Γαλλικό κανάλι FRANCE 24 εξασφάλισε συνέντευξη από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γεώργιο Παπανδρέου. Ο Πρωθυπουργός που συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Νικολά Σαρκοζί για να συζητήσουν μεταξύ άλλων την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, θα παραχωρήσει συνέντευξη στην έγκριτη δημοσιογράφο του καναλιού Caroline de Camaret. Η συνέντευξη θα δοθεί στα αγγλικά και θα μεταδοθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 23:45.

Το 24ώρο γαλλικό ειδησεογραφικό κανάλι FRANCE 24 εκπέμπει στην αγγλική γλώσσα  στη θέση 804 και στη γαλλική γλώσσα στη θέση 811, του μπουκέτου της nova και έρχεται να δώσει μία άλλη άποψη στην διεθνή επικαιρότητα. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί και από τα δύο κανάλια ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: