Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

"Εύχομαι ο Ανδρέας να ξεπεράσει τα προβλήματα του"

«Εύχομαι να είναι καλά στην υγεία του και να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματά του». Λόγια ψυχής από τον Θανάση Πάτρα στην «Espresso της Κυριακής» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, έναν χρόνο μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση που είχαν. Ο παρουσιαστής μιλάει για την απόφασή του να παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής για να μην είναι εκτός τηλεόρασης και δηλώνει έτοιμος να κάνει ένα παιδάκι με τη σύζυγό του Κατερίνα Παγώνη.

Ο γνωστός παρουσιαστής γεννήθηκε στη Δράμα και μεγάλωσε στους Σοφάδες της Καρδίτσας Πάλεψε για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και αυτό ήταν να γίνει δημοσιογράφος. Οι γονείς του, ο κύριος Ηλίας και η κυρία Σοφία, τον είδαν το 2007 να παντρεύεται την Κατερίνα Παγώνη και περιμένουν με αγωνία ένα εγγονάκι.

Ο Θανάσης ήταν σκανταλιάρης στο σχολείο, αλλά καλός και μελετηρός μαθητής. Το 1984 ήρθε στην Αθήνα και σπούδασε στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Επιασε δουλειά ως συντάκτης στην εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη στον ΣΚΑΪ και ακολούθησαν συνεργασίες με Θέμο Αναστασιάδη, Βλάσση Μπονάτσο, Κώστα Χαρδαβέλλα, Θοδωρή Ρουσόπουλο και στο πρωινό του MEGA που παρουσίαζε το δίδυμο Πανοπούλου - Βόσσου. Εχει ένα πλούσιο βιογραφικό, αν υπολογίσουμε και την τριετία στον ΑLPHA, κατά την οποία μαζί με τη Σοφία Αλιμπέρτη και έπειτα μόνος του παρουσίαζε το πρωινό του Σαββατοκύριακου με μεγάλη επιτυχία. Ο πάντα χαμογελαστός Θανάσης Πάτρας φέτος ανήκει στην οικογένεια του STAR και έχει πολλά όνειρα και φιλοδοξίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: