Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Μη χάσετε το ανοιξιάτικο ΕΥ ΖΗΝ Μαρτίου που κυκλοφορεί

Μη χάσετε στο ανοιξιάτικο ΕΥ ΖΗΝ Μαρτίου που κυκλοφορεί:
  Avant-Garde Γαστρονομία & Comfort Food:
Ένα αναλυτικό θέμα για τις πιο δυνατές γευστικές τάσεις που χρωματίζουν την Υδρόγειο, όπως αυτές προκύπτουν από συνέδρια και ρεστοράν σε όλο τον κόσμο.
 Buenos Aires: η πιο σέξι πόλη του κόσμου
Μία ξενάγηση στη μητρόπολη της Νοτίου Αμερικής, με τα μάτια ενός porteno.
 Νέο-δανδισμός: Το πιο στιλάτο κίνημα
Η μόδα τους λατρεύει από το 2008. Ο (νέο)δανδής, πάλι, λατρεύει το ωραίο, το κομψό, την προσωπική φροντίδα. Ένα θέμα για τις νέες (και όχι μόνο) αξίες.
 Ferran Adria: Κυβίζοντας τη γεύση σαν Picasso
Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο καλύτερο ρεστοράν του κόσμου - θα κλείσει ή δεν θα κλείσει τελικά το El Bulli; - αναλύουμε το φαινόμενο Adria. 
 Γευσιγνωσία κρασιών
Τα Gewurztraminer, ένας από τους σημαντικότερους και πιο απολαυστικούς τύπους κρασιών, δίνουν έξοχες αρμονίες με μια ευρύτατη γκάμα εδεσμάτων: οι Ασιατικές κουζίνες είναι μόνο η αρχή. 
 Oud: η Rolls Royce Της αρωματοποιίας
Η μόδα των αρωμάτων υποκλίνεται στο ακριβότερο μείγμα που διατίθεται έναντι αδράς αμοιβής με το... σταγονόμετρο.

+ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ MΑΡΤΙΟΥ

ΕΥ ΖΗΝ WINE

Η ειδική έκδοση του ΕΥ ΖΗΝ για τον κόσμο του κρασιού, που παρακολουθεί, καταγράφει και αξιολογεί ό,τι συμβαίνει στην ελληνική αλλά και τη διεθνή οινική σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: