Avant-Garde Γαστρονομία & Comfort Food:
Ένα αναλυτικό θέμα για τις πιο δυνατές γευστικές τάσεις που χρωματίζουν την Υδρόγειο, όπως αυτές προκύπτουν από συνέδρια και ρεστοράν σε όλο τον κόσμο.
Buenos Aires: η πιο σέξι πόλη του κόσμου
Μία ξενάγηση στη μητρόπολη της Νοτίου Αμερικής, με τα μάτια ενός porteno.
Νέο-δανδισμός: Το πιο στιλάτο κίνημα
Η μόδα τους λατρεύει από το 2008. Ο (νέο)δανδής, πάλι, λατρεύει το ωραίο, το κομψό, την προσωπική φροντίδα. Ένα θέμα για τις νέες (και όχι μόνο) αξίες.
Ferran Adria: Κυβίζοντας τη γεύση σαν Picasso
Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο καλύτερο ρεστοράν του κόσμου - θα κλείσει ή δεν θα κλείσει τελικά το El Bulli; - αναλύουμε το φαινόμενο Adria.
Γευσιγνωσία κρασιών
Τα Gewurztraminer, ένας από τους σημαντικότερους και πιο απολαυστικούς τύπους κρασιών, δίνουν έξοχες αρμονίες με μια ευρύτατη γκάμα εδεσμάτων: οι Ασιατικές κουζίνες είναι μόνο η αρχή.
Oud: η Rolls Royce Της αρωματοποιίας
Η μόδα των αρωμάτων υποκλίνεται στο ακριβότερο μείγμα που διατίθεται έναντι αδράς αμοιβής με το... σταγονόμετρο.
+ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ MΑΡΤΙΟΥ
ΕΥ ΖΗΝ WINE
Η ειδική έκδοση του ΕΥ ΖΗΝ για τον κόσμο του κρασιού, που παρακολουθεί, καταγράφει και αξιολογεί ό,τι συμβαίνει στην ελληνική αλλά και τη διεθνή οινική σκηνή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου