Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010


Τον κακό χαμό και τον πανικό έσπειραν μηνύματα του πατέρα της Lindsay Lohan στο Twitter, σύμφωνα με τα οποία η κόρη του είναι φορέας του AIDS και είχε ερωτική σχέση με τον Tommy Mottola, πρώην σύζυγο της Mariah Carey, όταν ήταν 17 ετών!

«Είναι καιρός να μάθετε την αλήθεια... η κόρη μου πρέπει να μάθει να ζει με τον ιό του AIDS ως αποτέλεσμα των επιλογών της», έγραψε ο Michael Lohanκαι σόκαρε του πάντες.

Λίγο αργότερα, τα μηνύματα στο Twitterσβήστηκαν και έγινε λόγος για επίθεση από χάκερ.  «Προσοχή: κάποιος μπήκε στη σελίδα μου στο Twitter. Όποιος κι αν είναι αυτός που έγραψε αυτό το αηδιαστικό πράγμα για την κόρη μου θα βρεθεί. Η δικηγόρος μου θα επικοινωνήσει με τις Aρχές για να μάθει ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την εγκληματική πράξη», έγραψε ο πατέρας της 23χρονης ηθοποιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: