Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Μήνυση του Γιώργου Βαρδινογιάννη στον Βγενόπουλο!

Ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Ανδρέα Βγενόπουλου έχει κοπάσει τις τελευταίες δέκα ημέρες, αλλά ο «ιστορικός» πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θείος του Τζίγκερ, Γιώργος Βαρδινογιάννης, κατέθεσε μήνυση κατά του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αιτία; Η ατάκα του Βγενόπουλου στη συνέντευξη Τύπου της 12ης Σεπτεμβρίου στο «Πεντελικόν», όταν είχε αναφέρει ότι ο χώρος του προπονητικού κέντρου του Παναθηναϊκού στην Παιανία παραχωρήθηκε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη από την ΓΓΑ.

Η σχετική, «επίμαχη» αποστροφή του Βγενόπουλου ήταν η εξής: «Διαφωνώ κάθετα ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η οικογένειά του αποχώρησαν τώρα από τον Παναθηναϊκό.

Έχουν αποχωρήσει από τότε που έδωσαν την ομάδα στη νέα γενιά, στο Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη ήταν ένα κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού και μόνο ο Θοδωρής, ο Βαρδής και ο Γιώργος ήταν Κρητικοί λεβένταροι. Το 1980 πήραν μία έκταση με επιχορήγηση της ΓΓΑ και έφτιαξαν την Παιανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: