Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010


 Ολομέτωπη επίθεση Σαμαρά στον Γ. Παπανδρέου

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς, κατά την ομιλία του στη Ρόδο, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και τη νέα ραγδαία άνοδο των σπρεντ  νωρίτερα.

«Η χώρα ζει κρίσιμες στιγμές. Πολύ κρίσιμες…» τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην προσυνεδριακή διάσκεψη για τον τουρισμό. 

«Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει αντιληφθεί ότι ο ίδιος και το κόμμα του είναι το πρόβλημα, δεν είναι η λύση του»  ανέφερε. Πρόσθεσε επίσης ότι οι αγορές δεν εμπιστεύονται ένα κόμμα, «που όταν ήταν στην Αντιπολίτευση απέρριψε τα πολύ ηπιότερα μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης, μόλις βγήκε τα κατάργησε, ύστερα αρνήθηκε να πάρει μέτρα, ύστερα ενέπλεξε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ύστερα δεν ήθελε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ύστερα κατέφυγε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, και στο μεταξύ, ό,τι μέτρα κι αν έπαιρνε, δεν υποχωρούσαν τα spreads, γιατί είχε χαθεί η εμπιστοσύνη…». ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: