Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 27 Απριλίου 2010


Ντόρα: Η κυβέρνηση να κάνει σκληρή διαπραγματεύση.

Σημαντική συνέντευξη έδωσε η κα Ντόρα Μπακογιάννη στη REAL NEWS (25/2) , για την προσφυγή στο ΔΝΤ, για το τέλος της μεταπολίτευσης, για τους Φιλελεύθερους στη Βρετανία, για την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, για το ΛΑΟΣ, γιατί δεν πήγε στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ και τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
 
Τα κυριότερα αποσπάσματα έχουν ως εξής

Τελικά, ενεργοποιήθηκε επίσημα το σχέδιο διάσωσης, κυρία Μπαογιάννη. Τι πρέπει να γίνει από εδώ και μπρός; 
Η
 Ελλάδα έχει μπροστά της μια δύσκολη προσπάθεια, τουλάχιστον τριετίας, ίσως και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα ψέματα τελείωσαν. Τώρα απαιτούνται πολυετείς δράσεις για να αντιμετωπίσουμε τις συνθήκες που διαμορφώνονται. Έχουμε όλοι ευθύνη, έναντι του ελληνικού λαού και της χώρας να συνεισφέρουμε σε πνεύμα συνεννόησης και εθνικής ενότητας στην γρήγορη έξοδο του τόπου από αυτή την μεγάλη περιπέτεια. Περαιτέρω καθυστερήσεις εκ μέρους της κυβέρνησης, όπως αυτές των τελευταίων μηνών, θα ήταν καταστροφικές και με αβάστακτο κόστος για τον τόπο. Επιβάλλεται τώρα η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να τολμήσει να κάνει μια ουσιαστική και σκληρή διαπραγμάτευση. Μια διαπραγμάτευση με στόχο να προστατεύσουμε την κοινωνική συνοχή και κυρίως να έχουμε ένα σαφή χρονοδιάγραμμα πολιτικών πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων για να δούμε πώς το ταχύτερο δυνατόν θα βγούμε από αυτή την ιστορία. Επίσης επιβάλλεται να αξιοποιήσουμε αυτή τη διαδικασία για να ξεκινήσει επιτέλους η ανάταξη της οικονομίας ώστε μετά το πέρας αυτής της περιόδου να βρεθούμε σε μια καλύτερη συγκριτικά θέση, αναπτυσσόμενη και ικανή να περιορίζουμε κατά έτος και σταδιακά το χρέος.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: