Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010


Ο «Αποκεφαλισμός» Παυλίδη

Τη διαγραφή του βουλευτή Δωδεκανήσσου, Αριστοτέλη Παυλίδη, από το κόμμα της ΝΔ, αποφάσισε ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ  συνήλθε την Τρίτη, υπό την προεδρία του Γιάννη Τραγάκη, κατόπιν εγγράφου του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά με το οποίο ζητείτο η παραπομπη του Αριστοτέλη Παυλίδη με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.
Με συνοπτικές διαδικασίες η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ, ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στο ανωτέρω έγγραφο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή ότι με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του ο κ. Αριστοτέλης Παυλίδης προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος.
Κατόπιν τούτου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφει οριστικά τον τέως Βουλευτή κ. Αριστοτέλη Παυλίδη από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: