Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010


Σφίγγει ο κλοιός γύρω από το σύστημα Καραμανλή στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου

 Σφίγγει ο κλοιός γύρω από το σύστημα Καραμανλή στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, εν αναμονή της σημερινής κατάθεσης στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής του πρώην ηγούμενου Εφραίμ και του μοναχού Αρσένιου. Χθες, ακόμη ένας μάρτυρας -ο τρίτος κατά σειρά- με την κατάθεσή του εμπλέκει τον πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του τέως πρωθυπουργού, Γ. Αγγέλου.

Συγκεκριμένα, ο Στ. Ζερβουδάκης, νομικός σύμβουλος της Κτηματική Εταιρείας του Δημοσίου (ΚΕΔ), κατέθεσε ότι «η διοίκηση και οι μοναχοί τον πίεζαν να κάνει γρήγορα τα συμβόλαια των ανταλλαγών» και ότι «τη διοίκηση προφανώς την πίεζε η πολιτική ηγεσία». Για τον Αρσένιο ανέφερε ότι «είχε πλάτες παντού». Εξήγησε, μάλιστα, ότι στα εμπόδια που έφερνε ο ίδιος στη σύνταξη των συμβολαίων, ο Αρσένιος του είπε: «Α, δεν πάει άλλο! Ασε να πάρω τον Αγγέλου». Πήρε τηλέφωνο και είπε: «Ελα, Γιάννη, στην ΚΕΔ είμαι. Εχουμε κάποια θεματάκια, καλά πάμε, θα τα ξεπεράσουμε».
Ακόμη ένας νομικός σύμβουλος της ΚΕΔ, ο Σ. Γκασούκας, κατέθεσε προσφάτως ότι ο μοναχός Αρσένιος πήγαινε στο γραφείο του όταν συναντούσε εμπόδια από τον Στ. Ζερβουδάκη. Μια φορά τον άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει: «Ελα, Γιάννη». «Τον ρώτησα ποιος Γιάννης». «Μου είπε, ο Γιάννης ο Αγγέλου». «»Στο γραφείο του πρωθυπουργού;», τον ρώτησα». «Ναι, μου απάντησε. Δεν άκουσα τι έλεγαν. Δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια ή αν ήθελε να μου δείξει ότι έχει εξουσία». ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: