Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 27 Απριλίου 2010


Ένας Μπάγεβιτς ήρεμος και αισιόδοξος παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας, πηγαίνοντας στο δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης στο πλαίσιο της συσπείρωσης της ομάδας εν όψει της έναρξης των πλέι οφ και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. «Θα τα δώσουμε όλα» ήταν η ατάκα του Σερβοέλληνα τεχνικού.
Φτάνοντας στον «Ψαρά» για το δείπνο ο Μπάγεβιτς τόνισε: «Θα τα δώσουμε όλα σε κάθε αγώνα. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Θα κάνουμε την μεγαλύτερη και πιο δυνατή προσπάθεια ως το τέλος. Αυτό το δείπνο, που αποφάσισε ο πρόεδρος, θα βοηθήσει για το κλίμα στην ομάδα».
Μάλιστα, όταν ενημερώθηκε ότι λίγο νωρίτερα, κατά την άφιξή του, ο κ. Αδαμίδης δεν θέλησε να μιλήσει, έκανε και χιούμορ: «Είναι ντροπή που δεν έκανε δηλώσεις. Αυτός το οργανώνει, έπρεπε να μιλήσει. Πάντως είναι σίγουρο ότι θα πληρώσει το λογαριασμό».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: