Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 27 Απριλίου 2010


Ο πρώτος φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ βγαίνει το βράδυ της Τρίτης στο «Ζερλάν». Η Λιόν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (21:45, MEGA) με στόχο να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στην Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα.
Οι «λιονέ» είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το σαββατοκύριακο, αφού ο αγώνας τους για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε για να πάρει ανάσες η ομάδα. Ο Κλοντ Πιέλ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τουλαλάν που αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ τραυματίας είναι ο Μποντμέρ.
Όλοι στην γαλλική πόλη ζουν και αναπνέουν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού είναι η μεγάλη ευκαιρία η ομάδα να γράψει ιστορία και να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Μπάγερν από την πλευρά της είδε να αφήνει δύο βαθμούς στην έδρα της Γκλάντμπαχ και πλέον η Σάλκε την έπιασε στην πρώτη θέση, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της Bundesliga, έχοντας πάντως το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: