Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 27 Απριλίου 2010


Με νάζι και χορό το comeback της Ρούλας


Υπό τους ήχους του hit «Alors on Dance», φούξια - μαύρο ντύσιμο και κότσο μπανάνα, η Ρούλα Κορομηλά μας υποδέχθηκε στο «Greek Idol», στην πρώτη εμφάνισή της μπροστά στις κάμερες έπειτα από 4 χρόνια απουσίας!

Λίγο η συγκίνηση, λίγο ο χορός και η Ρούλα μας βγήκε ολίγον τι λαχανιασμένη: «καλησπέρα, καλώς ήλθατε... ήρθα, ήρθα κι εγώ, εδώ είμαι», ήταν τα πρώτα της λόγια, αφού έριξε τις στροφές της στην τεράστια σκηνή.

Στο τηλεοπτικό της comeback η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει φούξια maxi φούστα, μαύρο top, μαύρο σακάκι με λευκά λουλούδια στο πέτο και μαύρο πέδιλο. Βέβαια, το ντύσιμο δεν έκρυβε τα κιλάκιαπου έχει βάλει τελευταία...

«Τα πρώτα 5 λεπτά μετά από 4 χρόνια έτσι είναι», έσπευσε να μας ενημερώσει η Ρούλα, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τολαχάνιασμα και τις «κορώνες» όταν έλεγε το όνομα του σόου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μας παρουσίασε τα υποψήφια ταλέντα και την κριτική επιτροπή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον τέταρτο κριτή, Πέτρο Κωστόπουλο, που βγήκε από το μέσο της σκηνής και αγκαλιάστηκε με την καλή του φίλη.

Στο γεμάτο στούντιο κόσμο είδαμε και τους αστέρες του Alpha, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και έδωσαν το παρών: Ελένη Μενεγάκη (με τα ίδια σκουλαρίκια που φορούσε το πρωί), Νίκος Μουτσινάς, Μπέττυ Μαγγίρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κατερίνα Καραβάτου, Θέμης Γεωργαντάς, Σίσσυ Χριστίδου, Μαρία Ηλιάκη και Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκαν μεταξύ του κοινού, με τους τρεις τελευταίους να δίνουν ρέστα στο χοροπηδητό και το χειροκρότημα.

Η Ρούλα παρουσίασε τους VIP παρευρισκόμενους, ξεκινώντας από την Ελένη Μενεγάκη την οποία και αποκάλεσε «είδωλο» και «βασίλισσα της πρωινής ζώνης», ενώ ευχήθηκε στον αδερφό της -που καθόταν δίπλα της- να την χαίρεται. Πάντως, βασίλισσα δεν είναι μόνο μία στην Κάντζα, καθώς η Ρούλα έδωσε τον τίτλο της εστεμμένης της βραδινής ζώνης στην Χατζηβασιλείου και τον αντίστοιχο για το μεσημεριανό στην Καραβάτου.

Το δικό της ρόλο από τα παρασκήνια είχε και η -παραλίγο παρουσιάστρια- Άντα Λιβιτσάνου, που συνομιλούσε με την Ρούλα από ένα τεράστιο video wall.


Δείτε το ξεκίνημα της Ρούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: