Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010


H «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού, η μοναδική Μαρινέλλα βρέθηκε στο studio του Love Radio 97,5και στην επιτυχημένη απογευματινή εκπομπή του ερωτικού σταθμού, με τον Τάσο Τρύφωνος και τη Μαργαρίτα Δρούτσα.

«Όλοι οι Έλληνες -είπε η Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού - θέλουν να γίνουν τραγουδιστές επειδή βλέπουν τα λεφτά που παίρνουν οι μεγάλοι τραγουδιστές. Σήμερα όμως δυστυχώς οι περισσότερες πάνε ντυμένες στα μαγαζιά και ανεβαίνουν στην πίστα γυμνές. Επίσης δεν μπορώ όλες αυτές που βγαίνουν με τα παιδιά τους και έγκυες στα περιοδικά όλη την ώρα και τα «στημένα» paparazzi που τις βλέπεις βαμμένες στην τρίχα. Εγώ μια φορά την «έπαθα» μια μέρα που βγήκα μαζί με την αδελφή μου και τον εγγονό μου το Δημήτρη και με έβγαλαν φωτογραφίες. Τις είδα μετά στο περιοδικό και τρελάθηκα. Λέω «μα που με βρήκαν και με έβγαλαν με τον μικρό;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: