Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Αρωμα Ελλάδας και φέτος στους πιο καλοντυμένους

Αρωμα Ελλάδας είχε και φέτος η λίστα των πιο καλοντυμένων ανδρών και γυναικών στον κόσμο, του περιοδικού «Vanity Fair», καθώς μεταξύ των πολύ διάσημων προσωπικοτήτων περιλαμβάνεται το όνομα του Σταύρου Νιάρχου.

Μια θέση στη μη αριθμημένη λίστα εξασφάλισε για πρώτη φορά μετά το 2008 και η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν, αφού με τις άψογες στιλιστικά εμφανίσεις που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της με τον Γουίλιαμ σε Καναδά και ΗΠΑ έκλεψε τις εντυπώσεις.

Μεταξύ των υπόλοιπων γαλαζοαίματων που χαρακτηρίζονται από το περιοδικό ως καλοντυμένες είναι η πριγκίπισσα Σαρλίν, σύζυγος του Αλβέρτου του Μονακό, και η Μόζα Μπιντ Νασέρ, σύζυγος του εμίρη του Κατάρ.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσαν επίσης να λείπουν η Κάρλα Μπρούνι και η Μισέλ Ομπάμα, οι οποίες από την ημέρα που έγιναν πρώτες κυρίες της Γαλλίας και των ΗΠΑ αντίστοιχα διατηρούν σταθερά μια θέση σε αυτήν. Για το στιλ τους διακρίθηκαν ακόμα δύο Βρετανίδες ηθοποιοί, η Κάρεϊ Μάλιγκαν και η Τίλντα Σουίντον, αλλά και η νέα επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Στην ανδρική λίστα, η οποία απαρτίζεται κυρίως από ονόματα επιχειρηματιών και οικονομολόγων, ξεχωρίζουν -εκτός από τον Ελληνα κληρονόμο- ο ηθοποιός, τραγουδιστής, συνθέτης και σχεδιαστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο πιλότος της Formula 1 Τζένσον Μπάτον και ο ηθοποιός Κόλιν Φερθ.

Η λίστα συντάσσεται από το περιοδικό «Vanity Fair» για 72η συνεχή χρονιά και θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες και τις πιο σημαντικές στον χώρο, γι' αυτό και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όποιον καταφέρει να μπει σε αυτή.

Φέτος την τιμητική διάκριση «fashion originals» κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Lady Gaga, κυρίως λόγω του φορέματος από κρέας που φόρεσε στα MTV Awards. Τον τίτλο της μοιράζεται με την Τζανέλ Μονέ και τον άνκορμαν του NBC Μπράιαν Γουίλιαμς.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ/ESPRESSO
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: