Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010



Ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου και για τους εργαζόεμνους στις ΔΕΚΟ. Ο ΟΤΕ θα ζητήσει να αρθεί η μονιμότητα των παλιών υπαλλήλων , να προχωρήσει , δηλαδή σε απολύσεις.

Και οι πρώτες αντιδράσεις από τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές είναι οργίλες.

«Πιλότο» για την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων στις πρώην ΔΕΚΟ, θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά ο ΟΤΕ, η διοίκηση του οποίου θα ζητήσει τις επόμενες ημέρες από την κυβέρνηση να άρει τη μονιμότητα στους υπαλλήλους που είχαν προσληφθεί πριν το 2005. Στόχος είναι η «γενναία» μείωση προσωπικού στον Οργανισμό την επόμενη διετία, ώστε ο ΟΤΕ να συγκρατήσει τις δαπάνες προσωπικού που τον επιβαρύνουν σημαντικά.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου του έτους ο γενικός εκτελεστικός διευθυντής Ι. Αϊβάζης αναφέρθηκε στην ανάγκη ελέγχου των δαπανών μισθοδοσίας, ενώ ανέφερε ως στόχο της διοίκησης τη μείωση των θέσεων εργασίας την ερχόμενη διετία. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: