Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ξεκίνησε η λαμπερή βραδιά των Playmate 2010

Ξεκίνησε η λαμπερή βραδιά των Playmate 2010 στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός!!!

Οι χορευτές του Κάρολι Βάμος έκαναν την έναρξη με δύο εντυπωσιακά χορευτικά, ενώ αμέσως μετά εμφανίστηκε η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη, με super μαύρη, μακριά τουαλέτα, συνοδευόμενη από δύο καλλίγραμμους… μαύρους αγγέλους!!!

Η Χριστίνα Λαμπίρη μας έδειξε και τις χορευτικές τις ικανότητες, χορεύοντας με τους αγγέλους της, κλέβοντας τις εντυπώσεις, αν και όπως είπε η ίδια δεν το έχει ξανακάνει αυτό μπροστά στην κάμερα.

Απέσπασε έτσι ζεστό χειροκρότημα και σήμανε την έναρξη της βραδιάς.

Στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού συμμετέχουν οι: Κατερίνα Στικούδη, Γιάννης Σπαλιάρας, Βάνα Μπάρμπα, Σπύρος Πώρος, Μαρία Σταματέρη, Πάνος Ζήνας, η Playmate Κροατίας Μάγια Μοράλες, ο διευθυντής του Playboy, Κωνσταντίνος Τσίτσας, η πρόεδρος των MediΠΡΙΝΟΥ Ρία Πρίνου και ο εκπρόσωπος των MED, Χρήστος Χατζηβασιλείου. Βέβαια ΔΕΝ μεταδόθηκε τίποτα από την διαδήλωση που γίνεται έξω από το κεντρο από εργαζόμενους στα κανάλια και τα περιοδικά και φωνάζουν "Eμείς νηστεία, εσείς καλλιστεία῾... ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: