Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010


Οι Έλληνες εφοπλιστές ξεπερνούν την καταιγίδα

«Τουλάχιστον ένας κλάδος της ελληνικής οικονομίας έχει μία ευκαιρία να ξεφύγει απ’ την κρίση της χώρας», γράφει σήμερα η Wall Street Journal, «και αυτός είναι οι μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες».

Όπως σημειώνει η εφημερίδα οι κορυφαίοι της ελληνικής ναυτιλίας προετοιμάζονται για μία ισχυρή χρονιά χάρη στην επικέντρωση τους στα τάνκερ που μεταφέρουν πετρέλαιο και χημικά και στα πλοία μεταφορά ξηρού φορτίου, όπως το σιτάρι και ο άνθρακας.

"O κλάδος, δεύτερος τη τάξει σημαντικότερος για την ελληνική οικονομία μετά τον τουρισμό, επιχειρεί να εκμεταλλευθεί την αύξηση της ζήτησης για εμπορεύματα στην Κίνα", σημειώνει η εφημερίδα προσθέτοντας ότι "επίσης οι εφοπλιστές είναι καλά τοποθετημένοι επειδή δεν έχουν μεγάλη έκθεση στην αγορά των container, που περνά τη μεγαλύτερη κρίση στην παγκόσμια ναυτιλία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: