Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Τους 37 βαθμούς αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο, ωστόσο για την Κυριακή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει την εκδήλωση τοπικών βροχών.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά στους 35 και κατά τόπους στους 36 βαθμούς.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι αμετάβλητοι, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.
Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν και στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, πιθανή είναι η εκδήλωση μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου  ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: