Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης καρδιαγγειακών συμβαμάτων έχουν οι γυναίκες με ύψος κάτω του 1,53 και οι άνδρες κάτω του 1,65, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα.
Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια έρευνα, μειωμένη συχνότητα εμφανίζεται στις γυναίκες που είναι πάνω από 1,66 μέτρα και τους άνδρες άνω του 1,73.
Η σχέση μεταξύ του ύψους και της υγείας της καρδιάς και των αγγείων έχει εξεταστεί στο παρελθόν σε περίπου 2.000 μελέτες σε όλο τον κόσμο, αλλά τα συμπεράσματα τα τελευταία 60 χρόνια είναι αντιφατικά.
Οι φιλανδοί ειδικοί από το Πανεπιστήμιο Tampereεπαναξιολόγησαν και συνέκριναν 52 μεγάλες μελέτες και κατέληξαν στο αδιαμφισβήτητο πλέον συμπέρασμα ότι γυναίκες και άνδρες που είχαν μικρό ύψος, εμφάνιζαν συχνότερα έμφραγμα ή είχαν αυξημένο καρδιαγγειακό κίνδυνο. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: