Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010



Μύθος η «ακριβή Ελλάδα» για τους Βρετανούς τουρίστες

Η Ελλάδα μαζί με την Κύπρο είναι οι φθηνότεροι προορισμοί για τους Βρετανούς τουρίστες σύμφωνα με έρευνα της βρετανικής ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Sky Scanner.

Η ιστοσελίδα ανέλυσε το κόστος ορισμένων τυπικών εξόδων των Βρετανών τουριστών στους 30 δημοφιλέστερους προορισμούς. Συγκεκριμένα, η σύγκριση κόστους βασίστηκε στην τιμή ενός καφέ, μιας μπύρας, ενός γεύματος, της διαμονής σε ξενοδοχείο της αλυσίδας Μάριοτ και στην ενοικίαση ενός αυτοκινήτου από την εταιρεία Avis.

Η Κύπρος και η Ελλάδα παραμένουν οι φθηνότεροι προορισμοί για τους Βρετανούς, ακόμα και αν στα έξοδα προστεθεί το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων.

Αξιοσημείωτο στοιχείο της έρευνας είναι η εντύπωση που έχουν οι Βρετανοί για το πόσο ακριβά είναι τα θέρετρα που επισκέπτονται. Σε αντίθεση με την πραγματικότητα, η Ελλάδα θεωρείται ότι είναι ο 17ος πιο ακριβός προορισμός μεταξύ των 30 δημοφιλέστερων, ενώ η Κύπρος θεωρείται ακόμα πιο ακριβή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: