Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Στις 20 Ιουνίου ο μεγάλος τελικός του “Dancing with the Stars”

Δεν έμεινε και πολύ! Δέκα μόλις μέρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό! Αυτόν του  “Dancing with the Stars” που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να κάνει τα μηχανάκια της Agb να χτυπήσουν «κόκκινο» ειδικά αν στην τηλεοπτική αναμέτρηση βρεθεί η Ευγενία με την Ματθίλδη. 

Σφαγή θα γίνει...

Με την καλή έννοια πάντα. Ας γυρίσουμε και πάλι στα του μεγάλου τελικού που πρέπει και θα είναι «μεγάλος» αφού οι υπεύθυνοι του Ant1 έχουν κιόλας ξεκινήσει να δουλεύουν πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά. Και τι δεν θα δούμε! Πολύ χορό φυσικά αλλά και τραγούδι από την Ήβη Αδάμου, πρώην παίκτρια του X-Factor, που μαζί με τους Stavento θα μας ξεσηκώσουν προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Υπάρχει μάλιστα μεγάλη περίπτωση η Ήβη να ξεδιπλώσει και τις χορευτικές της ικανότητες αν τελικά τα καταφέρουν και την πείσουν οι ιθύνοντες του σταθμού. Η Ζέτα όμως δεν θα μας ξεφύγει. Αυτή τη στιγμή περιμέναμε όλοι… να δούμε πόσο τα καταφέρνει στις πιρουέτες η όμορφη παρουσιάστρια! Αν μας κάνει το χατίρι και μας χορέψει και ο Γιάννης Λάτσιος τότε θα είμαστε τρισευτυχισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: