Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Πυροβόλησαν φώκια 4 μηνών !

Ομάδα Διάσωσης της MOm, ενημερώθηκε από το Λιμενικό Σταθμό Μαντουδίου Ευβοίας για την ύπαρξη τραυματισμένης φώκιας στην παραλία της Κρύας Βρύσης.
Η Ομάδα ταξίδεψε στην περιοχή και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για νεαρό αρσενικό ζώο ηλικίας μόλις 4 μηνών το οποίο έφερε διαμπερές τραύμα κάτω από τα μάτια του. Σε συνεννόηση με την Υπεύθυνη Κτηνίατρο κυρία Νατάσσα Κομνηνού, αποφασίστηκε το ζώο να μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της Κτηνιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και να καθοριστεί η θεραπεία του. Κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε ότι το ζώο είχε πυροβοληθεί από πολύ κοντά και η σφαίρα είχε καταστρέψει το δεξί του μάτι, είχε σπάσει την πάνω σιαγόνα και είχε προκαλέσει σοβαρό τραύμα στην ρινική κοιλότητα. Αποφασίστηκε το ζώο να μεταφερθεί στο Κέντρο Περίθαλψης και Επανένταξης Φωκών στη Στενή Βάλα της Αλοννήσου και να ξεκινήσει η εντατική θεραπεία του. 
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: