Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Image representing iPhone 3G as depicted in Cr...
Χρηστικές πληροφορίες για τον ΟΑΣΘ μπορούν να έχουν όσοι διαθέτουν κινητά τηλέφωνα με πρόσβαση στο Ιντερνετ. Αν κάποιος δε γνωρίζει πώς να μετακινηθεί με τα αστικά λεωφορεία στην πόλη, δεν έχει παρά να πληκτρολογήσει στο κινητό του m.oasth.gr και σε πραγματικό χρόνο να αποκτήσει πρόσβαση σε μια σειρά χρηστικών πληροφοριών για τη λειτουργία του ΟΑΣΘ.
Πρόκειται για μια νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή ενημέρωσης των πολιτών, που έχει ήδη τεθεί σε τετράμηνη δοκιμαστική λειτουργία από τον ΟΑΣΘ (μέσω WiFi, GPRS ή 3G). Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι για τα δρομολόγια των γραμμών, τη βέλτιστη διαδρομή, τις αφίξεις λεωφορείων μιας γραμμής σε στάση, τη διάρκεια του δρομολογίου, τις θέσεις των λεωφορείων, τις γραμμές και τις στάσεις, τους χάρτες των γραμμών, αλλά και τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης (π.χ. νοσοκομεία, αξιοθέατα, εκκλησίες, αθλητικά κέντρα κ.ά.). ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: