Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Έκρηξη στο σπίτι του πρ. προέδρου των δημοσιογράφων

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, Δημήτρης Γουσίδης, καθώς σήμερα το πρωί εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός από γκαζάκια έξω από το σπίτι του.

Ο αυτοσχέδιος μηχανισμός, ο οποίος αποτελούταν από γκαζάκια, εξερράγη στις 11.15 το πρωί με τον πρώην πρόεδρο της ΕΣΗΜΕΘ να μη βρίσκεται στην οικία του εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η έκρηξη δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατή και προκλήθηκαν, ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές.

Η ΕΣΗΕΜΘ, σε ανακοίνωση της μετά τη γνωστοποίηση του συμβάντος, καταδίκασε την ενέργεια κάνοντας λόγο για σειρά βίαιων επιθέσεων στο δημοσιογραφικό κόσμο η οποία έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Παράλληλα κάλεσε τις αρχές να προστατεύσουν το δημοσιογραφικό κόσμο από ανάλογες ενέργειες, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την ελευθεροτυπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: