Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ανοίγει ο δρόμος για τον έλεγχο περιουσίας πολιτικών για την υπόθεση Siemens

Nα διενεργήσουν την έρευνα που ζήτησε η Εξεταστική στα περιουσιακά στοιχεία πρώην κυβερνητικών στελεχών που υπέγραψαν συμβάσεις με την εταιρεία Siemens κατά την τελευταία 20εταία, ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σωτήρη Λύτρα, την επιτροπή ελέγχου των οικονομικών της Βουλής και την επιτροπή ελέγχου του Αρείου Πάγου.
Πρόκειται για αναδρομικό έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων των πολιτικών που διετέλεσαν υπουργοί, υφυπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και γενικοί γραμματείς στα υπουργεία που ενεπλάκησαν με οποιοδήποτε τρόπο σε συμβάσεις με την εταιρείαSiemens.
Κατά τα άλλα, την Πέμπτη κλήθηκαν από την Επιτροπή δύο ήδη κατηγορούμενοι στην υπόθεση, στους οποίους έγινε η επισήμανση ότι μπορεί να τύχουν της εύνοιας των ευεργετικών διατάξεων που πρόσφατα ψηφίστηκαν για τους μάρτυρες ή κατηγορούμενους που συνεισφέρουν ουσιωδώς στην εξεύρεση της αλήθειας.
Ο πρώην γενικός διευθυντής της Siemens Πρόδρομος Μαυρίδης επέμεινε και με την αυτοπρόσωπη παρουσία του ενώπιον της Εξεταστικής στην επίκληση της ιδιότητας του κατηγορουμένου προκειμένου να μην καταθέσει. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: