Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Τσακώθηκαν η Madonna και η Gwyneth Paltrow

Τσακώθηκαν η Madonna και η Gwyneth Paltrow
Μετά από 13 χρόνια φιλίας δεν λένε ούτε γεια.

Ο λόγος για την Madonna και την  Gwyneth Paltrow, οι οποίες ήταν κολλητές, και μάλιστα υποστήριζαν οτι η σχέση τους ήταν αδελφική.

Πληροφορίες θέλουν το χωρισμό της Madonna από τον πρώην σύζυγό της Guy Ritchie, να είναι η αιτία, καθώς οι δύο διάσημες κυρίες δεν είχαν πλέον κοινές αναφορές!

 Παντρεμένη η μία, ζωντοχήρα η άλλη, άλλη ζωή, άλλα ενδιαφέροντα, λένε οι κακές γλώσσες. Επιπλέον η μετακόμιση της  Madonna στην Νέα Υόρκη από το Λονδίνο, έφερε απόσταση και στις σχέσεις των δυν πρώην φιλενάδων.

Καλοθελητές πάντως, υπενθυμίζουν τη φήμη που ακολουθεί την  Paltrow , οτι  είναι ανταγωνιστική και ζηλιάρα και αποχαιρετά μια μετά την άλλη τις διάσημες φίλες της. Έκοψε τη φιλία της με την Winona Ryder, όταν εκείνη δήθεν, την κατηγόρησε ότι της έκλεψε το ρόλο στην ταινία Shakespeare in Love, η οποία χάρισε στην Gwyneth το Όσκαρ.

Πάντως σε πρόσφατη συνέντευξη της η Gwyneth,  δήλωσε πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση με μια φιλία της, που την εξαγριώνει.

 Τυχαίο; Δε νομίζω

Δεν υπάρχουν σχόλια: