Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Στις 22 Ιουλίου η απολογία Τ. Μαντέλη

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 22 Ιουλίου ζήτησε και έλαβε ο πρώην υπουργός Μεταφορών Τάσος Μαντέλης από την από την ειδική εφέτη ανακρίτρια της υπόθεσης της Siemens Μαρία Νικολακέα. «Με όπλο μου την αλήθεια θα σταθώ απέναντι σε αυτά που μου αποδίδονται», δήλωσε ο κ. Μαντέλης.
Η κλήση για απολογία αφορούσε το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων απο παράνομη δραστηριότητα, σχετικά με εμβάσματα συνολικού ποσού 450.000 μάρκων, που είχαν τοποθετηθεί το 2000 σε λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα, που είχε ανοίξει προς εξυπηρέτηση του πρώην υπουργού ο κουμπάρος του επιχειρηματίας Γιώργος Τσουγκράνης.
Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και ο πρώην υπουργός έχουν παραδεχθεί ότι εμβάστηκαν τα συγκεκριμένα ποσά, ωστόσο ο κ. Μαντέλης για το πρώτο έμβασμα υποστηρίζιει ότι ήταν προεκλογική χορηγία απο τη Siemens ενώ για το δεύτερο υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τον αποστολέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: